B2B Dealer Locator header image

B2B Dealer Locator

Meer fysieke bezoekers op uw locatie? Zorg dat de dichtstbijzijnde locatie bekend is voor geïnteresseerden!

Toon uw locaties en vergroot online vindbaarheid

Heeft u een netwerk van fysieke winkels, dealers of vestigingen? Een Store Locator op uw website maakt het uw bezoekers gemakkelijk. In een paar klikken heeft uw bezoeker de dichtstbijzijnde winkel of het verkooppunt in de buurt gevonden. Maar dat is niet alles.

Altijd de dichtstbijzijnde zijn

Uw bedrijf heeft een keten met meerdere vestigingen, dealers, service centers, core competence centers en workshops. Uw prospects en klanten bevinden zich veelal online. Ze bezoeken uw website om uw producten en diensten te bekijken, te zien waar u levert en op zoek te gaan naar uw contactgegevens. Met een naadloos geïntegreerde Store Locator op uw website is het voor bezoekers mogelijk om de dichtstbijzijnde of juist wereldwijde verkooplocaties of vestiging op te zoeken. Tegelijkertijd laat u de reikwijdte van uw onderneming zien.

Meer dan een locatiezoeker

Een Store Locator is meer dan alleen maar een tool om locaties te tonen. Het is een tool waarmee fijnmazige online vindbaarheid (SEO) gerealiseerd kan worden als het gaat om de combinatie plaatsnaam plus het product of de dienst. Zoekopdrachten van (eind)klanten zijn steeds vaker geografisch georiënteerd.

Waardevolle aanvulling op uw website of webshop

De Store Locator kan als aanvullende functie in uw website of webshop geïntegreerd worden. Het maakt het mogelijk om te allen tijde gedetailleerde informatie te bieden over uw locaties, van lokaal tot internationaal. Met een blik op de smartphone vindt de klant snel de dichtstbijzijnde locatie. 

Bent u geïnteresseerd in uw eigen Store Locator op uw website? Wellicht kunnen wij wat voor u betekenen.

Klik hier om in contact met ons te komen.


Andere blogartikelen

De kracht van personalisatie in B2B Leadgeneratie
De kracht van personalisatie in B2B Leadgeneratie

03 November 2023

Hoe u uw B2B klanten kunt nurturen en uw verkoop kunt stimuleren
Hoe u uw B2B klanten kunt nurturen en uw verkoop kunt stimuleren

20 October 2023

Creëer synergie tussen B2B SEA en B2B SEO
Creëer synergie tussen B2B SEA en B2B SEO

11 October 2023

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer