De meerwaarde van een documentatieshop header image

De meerwaarde van een documentatieshop

donderdag 24 juni 2021 ·Leestijd: 1 minuut
contacteer auteur:

Deel kennis en ervaring

Bedrijven hebben veel kennis en ervaring in huis. Deze kennis kunt u naar voren brengen in verschillende soorten documenten. Te denken valt aan brochures van producten, verslagen van kennissessies en nog veel meer. Het is allemaal interessante informatie voor zowel uw medewerkers als uw klanten.

Bespaar tijd!

Hoe vaak belt een klant naar uw bedrijf met de vraag om extra informatie? En hoeveel tijd zijn uw medewerkers kwijt om deze informatie op te zoeken en door te sturen? Met een documentatieshop biedt u de klant de mogelijkheid om deze informatie altijd en overal zelf op te zoeken. Daarnaast creëert u hiermee meer ruimte voor uw binnendienst.

Genereer leads met de juiste call to action

Wist u dat de online lezer scant? De pagina’s op uw website worden meestal niet van A tot Z gelezen. Wat zij doen is direct zoeken naar informatie. Snel en gemakkelijk. Verdiepende informatie is daarom van essentieel belang. Een goed document, duidelijk vermeld op uw website, trekt meer bezoekers dan webpagina’s vol tekst.

Optimale online vindbaarheid

Wanneer u al uw documenten upload in een overzichtelijke shop is het belangrijk om deze de juiste titels en metatitels mee te geven. Hierdoor worden uw documenten veel beter gevonden door de Google zoekmachine! 

Wij hebben Online Succes gerealiseerd voor onder andere Heinen & Hopman. Wilt u ook leads genereren met een documentatieshop? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!


Andere blogartikelen

De kracht van personalisatie in B2B Leadgeneratie
De kracht van personalisatie in B2B Leadgeneratie

03 november 2023

Hoe u uw B2B klanten kunt nurturen en uw verkoop kunt stimuleren
Hoe u uw B2B klanten kunt nurturen en uw verkoop kunt stimuleren

20 oktober 2023

Creëer synergie tussen B2B SEA en B2B SEO
Creëer synergie tussen B2B SEA en B2B SEO

11 oktober 2023

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer