Tilt header image

Tilt

Tilt is een plugin voor firefox, gemaakt om developers te helpen bij het vinden van fouten in een webpagina. Het maakt het mogelijk om een webpagina in 3D te bekijken. Hoewel pagina’s op internet over het algemeen plat zijn, bestaan ze uit een aantal over elkaar gestapelde elementen. Hoewel je hier als gebruiker niets van ziet moet hier wel rekening mee gehouden worden tijdens het bouwen van de website. Slechts het bovenste element zal zichtbaar zijn op de pagina. Het is dus net alsof je een toren met meerdere etages van bovenaf bekijkt.

 

tilt-1.png

3D pagina met behulp van de tilt browser plugin

In sommige gevallen kan dit voor problemen zorgen aangezien elementen in elkaar over lopen. Het is belangrijk om daarom goed in beeld te hebben hoe de structuur van de website in elkaar zit. De tilt plugin helpt met het visualiseren hiervan. Het zorgt ervoor dat de website 360 graden rond kan worden gedraait in alle richtingen en geeft de verschillende elementen op hun respectieve hoogte weer.

 

tilt-2.png

Gelaagde elementen in de pagina

Verder wordt er ook nog een structuur opbouw van de pagina weergegeven. Met behulp van kleuren is beter te zien hoe de pagina opgebouwd is.

 

tilt-3.png

Overzichtelijke opbouw van pagina


Andere blogartikelen

De kracht van personalisatie in B2B Leadgeneratie
De kracht van personalisatie in B2B Leadgeneratie

03 November 2023

Hoe u uw B2B klanten kunt nurturen en uw verkoop kunt stimuleren
Hoe u uw B2B klanten kunt nurturen en uw verkoop kunt stimuleren

20 October 2023

Creëer synergie tussen B2B SEA en B2B SEO
Creëer synergie tussen B2B SEA en B2B SEO

11 October 2023

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer