Wat kan een B2B Ecommerce specialist voor uw bedrijf betekenen? header image

Wat kan een B2B Ecommerce specialist voor uw bedrijf betekenen?

B2B Ecommerce wordt gedefinieerd als de verkoop van goederen of diensten tussen bedrijven via onlinekanalen. In plaats van bestellingen op de traditionele manier (per telefoon of per post) te ontvangen, worden transacties digitaal uitgevoerd, waardoor een groot deel van de overheadkosten wordt teruggedrongen.

Online is dĂ© manier

In het huidige digitale landschap is het moeilijk om succes te behalen zonder een sterke webshop. Bij Sigma Solutions kijken onze B2B Ecommerce Specialisten naar de bewuste en onbewuste koopargumenten van jouw online klanten. Zo ontwikkelen we de best passende oplossing om meetbare en bestendige groei te behalen voor uw bedrijf. B2B Ecommerce zal leiden tot toonaangevende digitale betrokkenheid en omzetgroei door middel van de bevordering van uw B2B online aanwezigheid.

Niet alle klanten zijn hetzelfde

Vergeet niet dat B2B-klanten anders zijn dan B2C-klanten. Sommige strategieĂ«n werken bij de gemiddelde consument, maar zijn niet effectief wanneer ze worden toegepast op B2B-kopers. Dit betekent niet per se dat onze B2B Ecommerce Specialisten voor elk type klant een aparte website moeten bouwen, maar ze moeten wel letten op wat kan werken bij B2B-klanten om hun plannen en websites aan te passen. Sigma Solutions heeft jaren lang ervaring met het opzetten van B2B Ecommerce platformen en weet daardoor wat wel en wat niet werkt. 

B2B kopers zijn professioneel in het aankoopproces, met andere woorden, ze maken een plan om producten te kopen. B2B-klanten hebben de neiging veel onderzoek te doen voordat zij zich tot leveranciers wenden. Er is aangetoond dat het gemiddelde aantal zoekopdrachten is dat B2B-onderzoekers doen voordat ze zich daadwerkelijk op de site van een specifiek merk begeven twaalf is. Daarom bouwen wij een Ecommerce platform die kopers kan helpen om gemakkelijk te vinden wat ze willen. 

Onze werkwijze gericht op resultaat

Bij de opzet van het B2B Ecommerce platform zijn uw interne systemen leidend. De B2B Ecommerce oplossing moet passen in de digitale infrastructuur van uw organisatie. Het moet niet voor frictie zorgen en onderdeel worden van uw processen. Onze B2B Ecommerce Specialisten zorgen voor naadloze koppelingen tussen uw systemen zodat uw bedrijf online maximaal kan presteren.

Wilt u weten wat onze B2B Ecommerce Specialisten voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan voor een geode bak koffie en een verhelderend gesprek contact met ons op.


Andere blogartikelen

De kracht van personalisatie in B2B Leadgeneratie
De kracht van personalisatie in B2B Leadgeneratie

03 November 2023

Hoe u uw B2B klanten kunt nurturen en uw verkoop kunt stimuleren
Hoe u uw B2B klanten kunt nurturen en uw verkoop kunt stimuleren

20 October 2023

Creëer synergie tussen B2B SEA en B2B SEO
Creëer synergie tussen B2B SEA en B2B SEO

11 October 2023

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer