Even voorstellen: Dirk Hollenberg

Gepubliceerd op 16 februari 2022Leestijd: 1 minuut

Mijn naam is Dirk Hollenberg, ik ben 22 jaar en komt uit Limmen. Begin februari ben ik bij Sigma Solutions gestart met mijn afstudeerstage voor de opleiding Business Studies aan de hogeschool Inholland te Alkmaar. Ik heb de afgelopen 3,5 kennis opgedaan over verschillende vakgebieden zoals accountancy, logistiek, marketing en HRM.  In jaar 2 heb ik gekozen voor marketing als afstudeerrichting. Vervolgens heb ik als marketing stagiair gewerkt bij More Than Gifts. Ik heb een breed scala aan marketing en salesvakken gehad de afgelopen jaren, daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd om de stof over SEO, SEA en social media zo goed mogelijk te begrijpen.  

Hobby’s en interesses

Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik online marketing enorm interessant vind. Ik ben graag creatief bezig met content, maar vindt het analytische deel van marketing ook interessant. Ik ben een sociaal en communicatief vaardig persoon. Ik kom graag in contact met klanten om alles naar wens te maken. Verder ben ik een sportief persoon. Ik voetbal en zaalvoetbal bij VV Limmen, daarnaast fitness ik ook een aantal keer per week.

Mijn rol binnen Sigma Solutions

Mijn interesses passen perfect bij mijn huidige rol bij Sigma Solutions. Ik loop stage als webmaster. De komende tijd zal ik mij bezighouden met SEO, e-mailmarketing, social media management en taken rondom het beheer van diverse websites. Ik heb de ambitie om zoveel mogelijk te leren over online marketing gedurende mijn stageperiode om mezelf zo te specialiseren in het vakgebied. Ik wil mijn kennis en vaardigheden uitbreiden en doorgroeien in dit vakgebied. Ik voorzie mijzelf een toekomst als online marketeer.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer