Even voorstellen: Merel Bakker

Gepubliceerd op 7 februari 2024Leestijd: 1 minuut

Mijn naam is Merel Bakker, ik ben 25 jaar oud en ik woon in Hoorn. Vandaag begin ik aan mijn eerste stagedag bij Sigma Solutions. Gedurende de komende vijf maanden zal ik mijn afstudeerstage vervullen bij Sigma Solutions in Alkmaar. Ik bevind me momenteel in mijn vierde leerjaar van de opleiding Business Studies aan Inholland Alkmaar. Ik heb gekozen voor de afstudeerrichting marketing en zal daarom de helft van mijn tijd meewerken op de afdeling marketing. De andere helft van mijn tijd zal ik besteden aan het schrijven van mijn scriptie.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken. We doen dan verschillende activiteiten zoals spelletjes spelen, koken, proeverijtjes doen en uit eten gaan. Daarnaast sport ik ongeveer vier keer per week, waarbij ik me voornamelijk richt op krachttraining, afgewisseld met cardio.

Waarom Sigma Solutions?

Ik heb voor Sigma Solutions gekozen omdat de werkzaamheden tijdens de stage erg divers zijn. Hierdoor kan ik op verschillende gebieden binnen marketing ervaring opdoen en veel leren. Bovendien krijg ik voldoende tijd om aan mijn scriptie te werken, waardoor ik me ook goed op dit onderdeel kan focussen. Daarnaast trok Sigma Solutions mij aan omdat het bedrijf een leuke, jonge en dynamische uitstraling heeft.

Onderzoek

Het onderwerp van mijn scriptie zal het beter begrijpen zijn van de basis waarop de Decision Making Unit (DMU) de beslissing neemt om met een partij zoals Sigma Solutions samen te werken. Daarnaast zal ik onderzoeken welke strategische thema's voor de doelgroep het meest relevant zijn. Op basis van de uitkomsten van mijn onderzoek kan Sigma Solutions de zichtbaarheid verbeteren en de doelgroep beter aanspreken.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer