Even voorstellen: Roan de Jong

Auteur Roan de Jong 16 september 2024Leestijd: 2 minuten

Mijn naam is Roan de Jong, ik ben 21 jaar oud en kom uit Assendelft. Ik heb een achtergrond in bedrijfskunde en management. Afgelopen zomer heb ik hard gezocht naar het ideale bedrijf om mezelf door te ontwikkelen. Een fijne bedrijfscultuur, een ambitieus team en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waren hierbij de belangrijkste speerpunten.

Na een aantal fijne gesprekken met Fabian, Armand en Renzo te hebben gevoerd, kan ik met trots zeggen dat ik per 10 september 2024 mag aantreden als Business Development Manager bij Sigma Solutions. Ik heb er enorm veel zin in!

 

Hobby’s en interesses

Een gezond lichaam is een gezonde geest; een kernwaarde van Sigma Solutions die ik persoonlijk ook hoog in het vaandel heb staan. Daarom ben ik steevast 6 dagen per week te vinden in de sportschool of op het voetbalveld. Ook de daarbij horende 3e helft schuw ik absoluut niet.

Daarnaast vind ik het altijd leuk om nieuwe dingen te leren. Ik ben enorm geïnteresseerd in onderwerpen als Aviation, Geschiedenis, Tech en actuele wereldzaken. Tot slot verdiep ik me met veel plezier in andere culturen, en reis ik graag af naar het buitenland.

 

Hart voor ondernemerschap

Als zoon van een doorgewinterde horecaondernemer ben ik van jongs af aan al uitgebreid meegenomen in alles wat er komt kijken bij het reilen en zeilen van een succesvolle onderneming. Zo kan ik me nog goed herinneren dat ik als 8-jarig jongetje apetrots was toen ik een éindelijk een meeting met de lokale Heineken-vertegenwoordiger mocht bijwonen.

Dit enthousiasme heeft mij nooit verlaten. Het heeft er toe geleid dat ik op 20-jarige leeftijd manager mocht worden bij een klein voedselproductiebedrijf in Zaandam.

Mijn tijd in deze rol heeft mij vervolgens een waardevol inzicht opgeleverd; ik haal enorm veel plezier uit het praten met ondernemers om meer te leren over hun bedrijven, uitdagingen en successen. Kortom; een rol als Business Development Manager was mij op het lijf geschreven.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer