Even voorstellen: Bas Stroet

Gepubliceerd op 8 februari 2023Leestijd: 2 minuten
Hallo! Mijn naam is Bas Stroet, ik ben 23 jaar en woon in Heemskerk. Vanaf 7 februari mag ik stage lopen bij Sigma Solutions. Momenteel volg ik de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en heb ik net de minor Digital Marketing Tomorrow afgerond. Bij Sigma Solutions ben ik voltijd aan het werk met de marketingactiviteiten van Sigma Solutions op de afdeling Business Development en werk ik daarnaast aan een adviesrapport voor Sigma Solutions en mijn eigen ontwikkeling.

Hobby’s en interesses

Naast mijn opleiding vind ik het fijn om lekker bezig te zijn en leuke dingen te doen. Zo voetbal ik drie keer in de week en probeer ik ook minstens één keer per week naar de sportschool te gaan. Ik woon naast het duingebied van Heemskerk en vind het heerlijk om als de zon schijnt een rondje te wandelen of naar het strand te lopen met mijn vriendin. Wanneer de temperatuur wat hoger is dan nu vind ik het ook heerlijk om een rondje te varen, het liefst gezellig met vrienden bijvoorbeeld naar het Waagplein. Auto’s is iets wat mij ook erg interesseert en met name rijden en sleutelen aan mijn eigen auto is iets waar ik vaak mee bezig ben. AZ is ook een belangrijk deel in mijn leven, wanneer het even kan bezoek ik regelmatig een wedstrijd en anders kijk ik elke wedstrijd op TV. Ook heb ik natuurlijk een bijbaan en ben ik werkzaam in een verzorgingstehuis van VIVA Zorggroep waar ik al vijfeneenhalf jaar met veel plezier werkzaam ben.

Mijn rol binnen Sigma Solutions

Bij Sigma Solutions ben ik stagiair op de afdeling Business Development en ga ik aan de slag voor de marketing van Sigma Solutions. Dit ga ik doen door het optimaliseren van SEO, SEA en het toevoegen van content. Ook zal ik aan de slag gaan voor opdrachtgevers en zal ik in het verloop van mijn stage mij ook meer bezig houden met New Business gerelateerde activiteiten. 

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer