Even voorstellen: Jarno Dommering

Gepubliceerd op 26 januari 2022Leestijd: 2 minuten

Hoi, goedendag! Mijn naam is Jarno Dommering, ik ben 20 jaar en ik woon in Heerhugowaard. Ik loop momenteel sinds een paar weken mijn afstudeerstage bij Sigma Solutions. Ik volg de opleiding Business Studies waarbij ik mij gespecialiseerd heb in Marketing. Bij Sigma Solutions zal ik dus ook vooral de werkzaamheden omtrent marketing op mij nemen. 
 

Mijn hobby's en projecten

Naast mijn studie en mijn werkzaamheden binnen Sigma Solutions heb ik nog veel hobby’s. Ik sport graag, ik voetbal, ik ga naar de sportschool en ik loop hard. Hierbij probeer ik mezelf elke keer uit te dagen om het beste in mezelf naar boven te halen, dit is iets wat ik momenteel bij mijn werkzaamheden voor Sigma Solutions ook toepas. Naast het vele sporten werk ik elke zaterdag bij Anne & Max in de bediening. Ik hou van persoonlijk contact met de gasten en probeer deze zo veel mogelijk in de watten te leggen. 
Sociale media vind ik erg interessant en hier probeer ik in mijn vrije tijd veel over te leren door het volgen van cursussen en door het starten van mijn eigen Instagram pagina’s. Ik heb meerdere Instagram pagina’s gehad en verkocht, momenteel bezit ik @surfingsecrets en @thattripdestiny nog. Deze probeer ik zo groot mogelijk te groeien en de skills die ik hiermee verwerf kan ik mooi inzetten bij mijn contentcreatie werkzaamheden binnen Sigma Solutions.
 

Mijn rol binnen Sigma Solutions

Mijn rol binnen Sigma Solutions zal vooral bestaan uit het creëren van content voor de marketingkanalen, het optimaliseren van de website en het ondersteunen van mijn collega’s bij hun marketing werkzaamheden. Ik ben erg blij met de verantwoordelijkheid en de kansen die ik krijg binnen Sigma Solutions. Ik kijk uit naar de komende maanden waarin ik mezelf zo veel mogelijk probeer te ontwikkelen en de klanten van Sigma Solutions zo goed mogelijk wil bedienen. Bent u benieuwd naar mijn werkzaamheden of die van mijn collega’s? Neem dan gerust contact op met mij of één van mijn collega’s!

 

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer