Even voorstellen: Jim Steneker

Gepubliceerd op 16 februari 2022Leestijd: 1 minuut

Hoi! Ik ben Jim Steneker, 21 jaar oud en woon in Hoogkarspel. Sinds 1 februari ben ik bij Sigma Solutions begonnen met mijn afstudeerstage. Dit doe ik voor de opleiding; Business studies. HIerin heb ik mij, na 2 jaar breed te zijn opgeleid, gespecialiseerd in de afstudeerrichting marketing.

Passie voor praktijk

In het 2e jaar van mijn opleiding moest ik kiezen voor een afstudeerrichting. Na het onderzoeken van de baanopties en de taakbeschrijvingen hiervan, wist ik direct dat ik me wilde specialiseren in marketing. Na het specialiseren werkten wij enerzijds met theorieën en modellen, anderzijds brachten wij dit in de praktijk door opdrachten voor bedrijven uit te voeren. Bij het toepassen van theoretische kennis in de praktijk, merkte ik meteen dat ik mij hier helemaal in thuis voelde. Hierom was ik ook erg gemotiveerd om mijn theoretische kennis die ik op had gedaan de laatste jaren, bij Sigma Solutions in de praktijk te brengen.

Mijn rol binnen Sigma Solutions

Naast het schrijven van mijn scriptie, ben ik ook stagiair webmaster. Deze interessante titel brengt  dan ook verschillende werkzaamheden met zich mee. Dit varieert van het maken van content, het ondersteunen van websitebeheer, of andere marketing activiteiten voor verschillende B2B bedrijven. Hier komen zowel creatieve als technische aspecten bij kijken. Mede met de betrokken sfeer binnen Sigma Solutions, is dit wat deze stage voor mij zo aantrekkelijk maakte.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer