Even voorstellen: Joey Tolhuijsen

Gepubliceerd op 9 februari 2023Leestijd: 1 minuut

Hoi! Ik ben Joey Tolhuijsen, 24 jaar oud en ik woon in Bovenkarspel. Sinds februari loop ik mijn afstudeerstage bij Sigma Solutions. Dit doe ik voor de opleiding Business Studies Marketing, welke ik volg bij hogeschool Inholland in Alkmaar. Bij Sigma Solutions werk ik een aantal dagen per week en de rest van de week werk ik aan mijn afstudeeronderzoek.

Hobby’s en interesses

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar sport. Met name voetbal en Formule 1 probeer ik zoveel mogelijk live te kijken. Al sinds kleins af aan ben ik groot Ajax fan, dus als het even kan pak ik graag ook met vrienden een wedstrijdje mee in de ArenA. Verder kijk ik veel films en series en game ik ook graag. In de warmere maanden probeer ik tevens een beetje fit te blijven door zo nu en dan te gaan hardlopen.

Mijn rol binnen Sigma Solutions

Zoals ik eerder aangaf loop ik dus mijn afstudeerstage bij Sigma Solutions. Gedurende deze periode zal ik deel uitmaken van het Marketing & Exploitatie team. Ik zal dus dagelijks voor klanten aan de slag gaan en gaan werken aan SEO, SEA, content en meer! Daarnaast ben ik voor Sigma Solutions onderzoek aan het doen naar de digitale marketingstrategie.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer