Even voorstellen: Jon Kuijs

Gepubliceerd op 23 september 2022Leestijd: 1 minuut

Hoi, mijn naam is Jon Kuijs, ik ben 21 jaar oud en woon in Castricum. Sinds 6 september ben ik werkzaam als stagiair bij Sigma Solutions. Ik volg de opleiding communicatie en multimedia design op de hogeschool van Amsterdam en zit nu in mijn 4de jaar. 

Binnen mijn opleiding specialiseer ik mij op de vakgebieden UX/UI design en Behavior design. Hier heb ik voor gekozen omdat de vakken op school die dit aanboden mij altijd enorm interesseerden. Zo wil ik dat gebruikers ongehinderd zich kunnen navigeren binnen websites, apps of producten. En door dit te combineren met Behavior Design vind ik het een leuke uitdaging om te kijken hoe je gebruikers kan sturen binnen een website.

Hobby’s en interesses

Als ik niet aan school zit of aan het werk ben sport ik graag. Zo voetbal ik 2 keer in de week bij Vitesse 22 in een vriendenteam, houd ik van hardlopen en heb ik sinds kort weer een tennisracket opgepakt en ben ik aan het oefenen om volgende zomer aan mijn eerste toernooi mee te doen. Verder vind ik het gezellig om met vrienden een biertje te drinken in het weekend. 

Werkzaamheden binnen Sigma Solutions

Binnen Sigma Solutions houd ik me bezig met UX binnen Accessify, zo ben ik bezig om een nieuwe standaard neer te zetten voor accessify omtrent de user experience. Dit moet ervoor zorgen dat elke pagina het zelfde oogt maar ook alles het zelfde moet werken, hier door zal de gebruiker elke pagina binnen Accessify moeite loos kunnen gebruiken. Hier mee help ik ook de back-enders binnen Sigma Solutions die voortaan een standaard hebben om uit te werken.

Bent u benieuwd naar mijn werkzaamheden of die van mijn collega’s? Neem dan gerust contact op met mij of één van mijn collega’s!

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer