Even voorstellen: Manon Besseling

Gepubliceerd op 7 februari 2023Leestijd: 1 minuut

Hallo! Mijn naam is Manon Besseling, ik ben 19 jaar en ik woon in Hoogwoud. Ik volg de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn studie en loop vanaf 7 februari stage bij Sigma Solutions. Ik ben tien weken lang werkzaam als stagiaire op de afdeling Marketing & Exploitatie.

Mijn hobby's

In mijn vrije tijd spreek ik vaak met vrienden af, ook ga ik sinds kort veel naar de sportschool. Mijn grootste interesses zijn grafisch ontwerp en sociale media. Ik vind het dan ook leuk om creatief bezig te zijn met Adobe Illustrator en Canva. In het weekend ben ik sinds november 2023 werkzaam bij Tuincentrum De Boet als webshopmedewerkster. Ik ben hier verantwoordelijk voor het inpakken van bestellingen en verricht daarnaast nog een aantal administratieve werkzaamheden.

Mijn rol binnen Sigma Solutions

Ik zal me tijdens mijn stage bij Sigma Solutions bezighouden met verschillende marketing activiteiten zoals sociale media marketing, Search Engine Optimization, Search Engine Advertisement en e-mailmarketing. Ik verwacht dat ik mijzelf veel kan gaan ontwikkelen bij Sigma Solutions, mede omdat ik voor het eerst met ‘echte’ klanten in de praktijk aan de slag ga in plaats van een studie opdracht. Sigma Solutions is een organisatie die veel kansen en verantwoordelijkheid biedt, en ik kijk daarom erg uit naar de komende tien weken.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer