Even voorstellen: Stefan Laan

Gepubliceerd op 9 februari 2023Leestijd: 2 minuten

Hoi! Mijn naam is Stefan Laan. Ik ben op dit moment 20 jaar en woonachtig in Heerhugowaard. Ik ben nu een paar dagen actief als afstudeerstagiaire bij Sigma Solutions. Ik ga bij Sigma Solutions zowel meehelpen met het uitvoeren van allerlei marketingactiviteiten als een onderzoek houden. Ik volg nu de opleiding Business Studies waarin ik mij heb gespecialiseerd in marketing. Na mijn studie weet ik nog niet zeker of ik lekker wil gaan werken of nog wil gaan doorstuderen.

Hobby’s en interesses

Voor mij is het belangrijk dat ik een goede mix voor mezelf ontwikkel tussen school en dingen voor mezelf doen. Naast mijn school vind ik het dan ook erg leuk om te bewegen. Zeker nadat ik een schooldag alleen maar stil heb gezeten vind ik het heerlijk om buiten te gaan sporten. Ik voetbal dan ook twee keer in de week. Daarnaast ben ik ook helemaal meegegaan in de grootste sporthype van dit moment, padel!

Naast het sporten vind ik het ook leuk om dingen te ondernemen met mijn vrienden. Zo gaan we vaak uiteten of wat drinken in de stad. Tot slot ben ik ook momenteel bezig met het opstarten van mijn eigen bedrijf. Hierin ga ik doormiddel van het gebruik van nieuwe tools bedrijven helpen om videocontent te maken.

Mijn rol binnen Sigma Solutions

Zoals ik al aangaf ben ik dus tijdens mijn stage zowel bezig met het meewerken met de dagelijkse werkzaamheden als onderzoek aan het doen. Het is belangrijk dat ik hierin een goede balans vind tussen het meewerken en het onderzoek doen. Sigma Solutions helpt mij ook met het vinden van deze balans. Als ik aan het meewerken ben, ben ik met name verantwoordelijk voor het maken van content voor klanten en verder ben ik ook bezig met het optimaliseren van websites. Ik ben blij dat ik hier veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijg, maar ook goed begeleid wordt als ik hier behoefde aan hebt.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer