Even voorstellen: Susan Beemsterboer

Gepubliceerd op 2 november 2023Leestijd: 2 minuten

Hi! Mijn naam is Susan Beemsterboer, ik ben 24 jaar en kom uit Langedijk. Sinds 1 november ben ik werkzaam als Junior Consultant bij Sigma Solutions. In februari heb ik mijn master Business Administration met een specialisatie in consumer marketing afgerond en daarvoor heb ik Business Studies gestudeerd met een specialisatie in marketing. Het is wel duidelijk dat mijn interesse ligt in de marketing en bij Sigma Solutions kan ik mijn kennis gaan verbreden en mezelf ontwikkelen in het marketing vak. 

Hobby’s en interesses

Ik ben een echt bezig bijtje. Ik ben penningmeester in het bestuur van een musicalvereniging en doe daar ook een groot gedeelte van de PR. Ook help ik bij de jeugd met de repetities en help ik het artistieke team met het opzetten van het stuk. Daarnaast speel ik zelf ook mee bij de volwassene groep, niet omdat ik zo goed kan zingen of dansen, maar omdat ik gewoon een lekkere dramaqueen ben.

Als ik niet bezig ben met de musical, dan vind ik het leuk om samen met vrienden leuke activiteiten te doen, zoals competitieve spelletjesavonden, naar een attractiepark of een leuke karaokeavond. Ook vinden we het leuk om met de vriendengroep uitjes naar het buitenland te plannen.

Verder ben ik een F1-fan en kijk ik samen met een groep vrienden elke zondag de race en om er het beetje een spannend te maken, hebben we het hele jaar een competitie wie de beste voorspellingen van de race kan doen. Als ik nog wat tijd over heb in mijn altijd volle agenda, vind ik het ook ontzettend lekker om baantjes te trekken in het zwembad.
 

Mijn rol binnen Sigma Solutions

Als Junior Consultant zal ik mij bezighouden met het uitvoeren van marketingtaken met als doel om zo efficiënt mogelijk de met onze klanten afgesproken doelstellingen te behalen. Hierbij zal ik mij richten op taken zoals optimalisatie van SEO/ SEA, contentcreatie, google ads en meer. Daarnaast zal ik meetings voorbereiden en uitwerken ter ondersteuning van de klantverantwoordelijke consultant, om uiteindelijk zelf ook klantverantwoordelijke te worden. Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen aan deze uitdaging en te groeien in mijn rol als Junior Consultant.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer