Even voorstellen: Wasilios Kapsalis

Gepubliceerd op 23 september 2022Leestijd: 2 minuten

Hallo! Ik ben Wasilios Kapsalis en ben 22 jaar oud. Ik woon in Alkmaar en ben sinds mijn 18de begonnen met de bacheloropleiding Business Administration in Amerika! 4 jaar lang heb ik veel kennis verkregen over business, marketing, HR en business management waardoor ik nu ik ervoor gekozen heb om alle kennis in praktijk te brengen bij Sigma Solutions voor mijn afstudeerstage!  

Sinds jongs af aan klantgericht! 

Sinds ik 15 ben, heb ik bij mijn vader gewerkt in Restaurant Irodion te Alkmaar. Daar heb ik veel geleerd over onder andere klantenservice, klantgerichtheid en klanttevredenheid waardoor ik veel interesse heb opgebouwd in communicatie en bedrijfssucces! Mijn werkervaring is cruciaal geweest en heeft tot vele keuzes in mijn leven geleid waaronder ook mijn studiekeuze dat mij geholpen heeft om meer inzicht te krijgen in de nieuwe technologie en business trends van vandaag. 

Rol bij Sigma Solutions

Bij Sigma Solutions ga ik door met mijn interesses in marketing en consultancy waardoor ik in een nieuwe werkomgeving meer zal leren over digital consultancy en online marketing. In mijn rol bij Sigma Solutions ga ik samenwerken met de klanten om een groeiende en betere marketingstrategie op te zetten waardoor er onder andere meer vindbaarheid en verkeer zal worden gegenereerd! Verder, ga ik zowel online als persoonlijke meetings met mijn klanten houden zodat ik de behoeftes en doelen beter kan opnemen en ook veel kan leren over de stand van zaken van de bedrijven waar Sigma Solutions mee samenwerkt. Een paar van mijn opdrachten zullen te maken hebben met nieuwe projecten, stappenplannen en strategieën voorbereiden en ook online marketing progressie (conversies, klikken maximalisatie, hoog staan in organisch zoeken, belangrijke zoekwoorden, etc.) door middel van het schrijven van blogs, cases, analyses en google ads! 

Bent u benieuwd naar mijn werkzaamheden of die van mijn collega’s? Neem dan gerust contact op met mij of één van mijn collega’s!

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer