Even voorstellen: Yara Zandvliet

Gepubliceerd op 7 februari 2023Leestijd: 1 minuut

Hi! Ik ben Yara Zandvliet, 20 jaar oud en ik woon in Winkel. Sinds februari ben ik stage komen lopen bij Sigma Solutions om af te studeren. Ik volg de opleiding International Business aan NHL Stenden in Leeuwarden. Bij Sigma Solutions ben ik naast mijn scriptie 2.5 dag werkzaam op de afdeling marketing & exploitatie.

Hobby's en interesses

Naast het afstuderen vind ik het ook belangrijk om nog andere dingen te ondernemen. Zo ben ik momenteel ook nog parttime werkzaam bij een Iers restaurant en pub. Daarnaast ben ik bezig met het behalen van mijn rijbewijs.

Verder vind ik het ook erg leuk en belangrijk om regelmatig te sporten. Ik ga graag meerdere keren per week naar de sportschool om zo een gezonde levensstijl en regelmaat te creëren. In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om tijd te spenderen met mijn vrienden door bijvoorbeeld gezellige spelletjesavonden te organiseren, te stappen, of met elkaar op vakantie te gaan.

Mijn rol binnen Sigma Solutions

Bij Sigma Solutions ben ik een stagiair op de afdeling marketing en exploitatie. Binnen deze afdeling zijn er verschillende taken die ik op me kan nemen, voornamelijk wat betreft de marketing voor de opdrachtgevers van Sigma Solutions. Dit kan zijn in de vorm van Leadgeneratie en SEO/SEA, maar ook wat betreft het optimaliseren van product informatie of content. Naast de dagelijkse werkzaamheden ga ik aan de slag met een onderzoek naar de meest belovende expertises van Sigma Solutions en het uitbreiden van het aantal internationale klanten.  

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer