Internetbureau Sigma Solutions is verhuisd naar Alkmaar

Gepubliceerd op 15 april 2015Leestijd: 1 minuut

Met veel plezier melden wij je dat wij zijn verhuisd! Wij hebben voor ons full service internetbureau een prachtige nieuwe locatie gevonden; in Alkmaar.

Onze nieuwe locatie is gelegen aan de Wilhelminalaan, vlakbij het prachtige stadscentrum van Alkmaar. Deze locatie sluit aan bij onze ambities als leverancier van hoogwaardige internetdiensten en biedt ons de mogelijkheid om alsmaar te blijven groeien. 

kantoor-sigma-solutions-internetbureau-alkmaar.jpg

"Onze nieuwe locatie is niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten een stuk aantrekkelijker. In plaats van de McDonald's in Heerhugowaard, hebben wij nu het gezellige stadscentrum van Alkmaar om de hoek," grapt directeur Fabian van Knijff. "We merken dat ook het aantal sollicitanten sinds de verhuizing fors is gestegen. Voor het werven van nieuw personeel is dit dan ook een goede uitgangsbasis. Wij hopen op de nieuwe locatie nog vele jaren met veel plezier te werken aan ons gezamenlijk succes!"

Kom langs in Alkmaar!

Wij nodigen je van harte uit om eens een bezoek te brengen aan de nieuwe locatie van Sigma Solutions te Alkmaar. De koffie staat voor je klaar!

kantoor-sigma-solutions-alkmaarkantoor-sigma-solutions-alkmaar-2

 

Adres Full Service Internetbureau Alkmaar:

Sigma Solutions
Wilhelminalaan 1
1815 JC, Alkmaar

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer