Kookworkshop

Gepubliceerd op 21 april 2017Leestijd: 1 minuut

Kookworkshop

Vrijdag 17 maart heeft het team van Sigma Solutions een Kookworkshop gevolgd bij Kookstudio Alkmaar.

Aansluitend werktijd zijn we met z’n allen gaan wandelen door de gezellige binnenstad van Alkmaar richting de kookstudio gelegen aan de Heiligland. Daar aangekomen werden wij verwelkomd door chef en eigenaar Stefan Blok.

Nadat de schortjes om waren, zijn wij ons gaan verdiepen in de gerechten welke klaargemaakt moesten worden. Coquilles, gamba’s, zeebaars, lamshaas en cheesecake stonden op het menu.

Het doel

Omdat er onlangs vier nieuwe collega’s bij Sigma Solutions zijn komen werken, was het doel van deze kookworkshop om de samenwerking te verbeteren, elkaar beter te leren kennen, goed op elkaar afgestemd te raken en natuurlijk een gezellige avond te hebben met elkaar.

Onder begeleiding van de chef hebben wij een heerlijk luxe menu van 5 gangen voor elkaar klaargemaakt. En het doel is zeker bereikt, want wat hebben wij heerlijk gegeten en genoten! En ook de samenwerking ging top!

Een gezellige, leerzame avond, waar teambuilding, kwaliteit en betrokkenheid centraal stonden. En de afwas mochten we laten liggen..

Hieronder enkele foto’s van de avond.

20170317_182416.jpg 20170317_185433.jpg

20170317_200242.jpg

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer