Sigma Solutions traint met Vitalics

Gepubliceerd op 9 juni 2017Leestijd: 1 minuut

Elke dinsdag, aansluitend werktijd, gaat het hele team van Sigma Solutions sporten.  De ene week hardlooptraining en de andere week gaan wij boksen. Wij worden wekelijks begeleid door een trainer van Vitalics.Vitalics

Waarom deze vorm van teambuilding

Elk jaar wordt in Alkmaar de Alkmaar City Run georganiseerd. Vorig jaar kwam het idee om als bedrijf hieraan mee te doen. Echter was hier wel wat training voor nodig. Wij zijn op zoek gegaan naar een geschikte trainer en kwamen bij Vitalics terecht. En met succes. Na weken van training heeft het merendeel van het team, in 2016, de Alkmaar City Run gelopen.

En doorgaan!

Nadat de run was geweest waren wij zo enthousiast dat we zijn door blijven trainen. Om te zorgen dat het niet saai zou worden zijn wij het gaan afwisselen met boksen. Een mogelijkheid die ook door Vitalics wordt aangeboden. En nu, bijna 1,5 jaar later, staan wij nog steeds elke dinsdag om 17:30 uur klaar. De rondetijden van de Alkmaar City Run zijn dit jaar zelfs verbeterd!

Andere voordelen van sporten met het team

Naast vitaliteit zien wij ook nog andere voordelen van het trainen. Je ziet je collega’s buiten kantoortijd waardoor je iedereen ook eens op een andere manier spreekt (en ziet!). Daarnaast komen aspecten als leiderschap, samenwerking en communicatie komen naar voren.

Sporten

Werken bij het sportieve team van Sigma Solutions

Wij hebben regelmatig vacatures openstaan. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina of bel met 072-5345888.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer