Waarom developers het zo leuk vinden bij ons

Gepubliceerd op 13 november 2019Leestijd: 1 minuut

Bij ons op kantoor werkt een team van betrokken specialisten, waaronder 4 backend developers en 4 UX developers. Zij zorgen voor een belangrijk fundament binnen dit bedrijf. Een goede reden om te zorgen dat wij hun werk zo interessant mogelijk maken! Maar waarom vinden onze developers het zo leuk bij ons? In deze blog leg ik het je uit!

Waarom Sigma Solutions

Wanneer ik onze developers vraag waarom zij het zo naar hun zin hebben bij Sigma Solutions komt er geen stormvloed aan antwoorden. Ik denk developer eigen... Maar na doorvragen komen de volgende antwoorden veelal overeen:            

  • Diversiteit in opdrachtgever;
  • Super interessant om opdrachtgevers te helpen met hun uitdagingen;
  • Je implementeert de kennis die je in de ene branche opdoet gemakkelijk in de andere;
  • Alles wat je doet draagt positief bij aan het rendement van onze klanten;
  • Werken in een gedreven en jong team;
  • Je ideeën worden gehoord want de lijntjes zijn kort;
  • Volop doorgroeimogelijkheden.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk B2B bedrijven en zijn erg divers.  

Dagelijks zijn onze developers bezig om deze opdrachtgevers online succesvol te maken en te zorgen dat het internetkanaal aantoonbaar bijdraagt aan de groei van hun bedrijf. Denk hierbij aan het realiseren en optimaliseren van lead genererende website en maatwerk webshops. Naast het bouwen en beheren, onderhouden zij deze ook.

Opleidingsmogelijkheden developers

GROEI is één van onze kernwaarden. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich door blijven ontwikkelen. Daarom stimuleren wij het halen van certificaten. Dit is dan ook een van de punten wat onze developers waarderen aan het werken bij Sigma Solutions. Deze leergierigheid zie je terug in ons jonge enthousiaste team!

Deel uitmaken van ons development team?

Wil jij ons development-team komen versterken? Bekijk dan onze openstaande vacatures en wie weet ervaar je binnenkort zelf hoe het is om bij ons te werken! 

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer