Wij hebben elke maand een ‘Monthly’

Gepubliceerd op 10 december 2017Leestijd: 1 minuut

Iedere medewerker van Sigma Solutions heeft elke maand een ‘monthly’ met zijn vertrouwenspersoon binnen het bedrijf. Een monthly is een maandelijkse terugkerende afspraak waarbij bijvoorbeeld gesproken wordt over hoe de medewerker in zijn vel zit, hoe het gaat met de werkzaamheden waarmee hij bezig is, hoe de samenwerking met collega’s gaat, of er dingen zijn waar hij tegenaan loopt of hulp bij nodig heeft en hoe het gaat met zijn persoonlijke KPI’S.

Wat is het succes van een Monthly?

Door maandelijks gesprekken te houden met je vertrouwenspersoon blijft diegene op de hoogte van jouw welzijn. Wanneer er ‘problemen’ zijn kan je snel schakelen. Prettig voor jou maar ook voor het bedrijf. Het houden van monthly’s kan voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Door de constante feedback en niet eenmaal per half jaar middels een beoordelings- of functioneringsgesprek. Het zorgt voor groei voor jou als werknemer omdat je gecoacht wordt op persoonlijk vlak. En er is altijd iemand beschikbaar waarmee je kunt sparren.

Daarnaast krijg je als werknemer het gevoel dat je gehoord wordt. Door monthly’s te houden blijft de relatie tussen werkgever en werknemer open en eerlijk. Iets wat wij van Sigma Solutions erg belangrijk vinden.

Monthly

Werken bij Sigma Solutions

Ook werken in een bedrijf waar aandacht wordt gegeven aan coaching en persoonlijke ontwikkeling. Waar altijd naar je geluisterd wordt en jouw mening telt! Bekijk dan onze vacaturepagina en misschien zit er een leuke vacature voor je bij!

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer